Bel mij voor het maken van een afspraak op +31626964123

Producten

Home » Producten

In mijn werk gebruik ik uitsluitend natuurlijke producten van een hoogwaardige kwaliteit. Voor haarkleuring maak ik gebruik van Togethair. Verder maak ik onder andere gebruik van verzorgings- en stylingsproducten van O’Right en gebruik ik Vani-T voor Spray-Tan behandelingen.

Heb je een allergie of gevoelige huid? Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou voor een prettige behandeling en het mooiste resultaat.
Nabé Hair Color dekt voor 100% grijs en geeft effen kleuren met een mogelijke lift tot wel 5 nuances. De unieke Ammonia-arme formule zorgt ervoor dat er geen irritatie van de huid plaatsvindt. De formulering is 100% vrij van PPD, Resorcinol, Sulfaten en Parabenen. De uitgebalanceerde formule van natuurlijke oliën en aroma's zorgt voor een heerlijke milde aangename kleuring.


O’Right gelooft erin dat we samen de wereld kunnen verbeteren. Zo zijn de producten van O’Right milieuvriendelijk, ecologisch, recyclebaar, organisch en dierproef vrij. Dit mooie merk werkt uitsluitend met de beste natuurlijke ingredienten, die gecertificeerd zijn. De verpakkingen zijn recyclebaar en er wordt soya-inkt gebruikt. Leuk detail, de doosverpakkingen bevatten zaadjes, waarmee je een plantje aan de aarde terug kan geven.
Vani-T maakt gebruik van ’s werelds best kwalitatieve, natuurlijke en organische ingrediënten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren.
  • Geen oranje tint
  • Blijft lang zitten en vervaagd geleidelijk
  • Autenthieke honingbruine kleur
  • Geen nare geur
  • Intens hydraterend

Belangrijk: er zit geen UV bescherming in de producten, dus gebruik altijd bij het zonnen een beschermende factor.
M·A·C beschouwt elk individu als uniek. M·A·C is dan ook hét merk van de professionele make-up artist, omdat het altijd de kleur, tint en finish biedt die bij jou past.