Bel mij voor het maken van een afspraak op +31626964123

Diensten

Home » Diensten

HairNa jaren ervaring in verschillende topsalons, kom ik nu bij je thuis in je eigen vertrouwde omgeving voor een passende look, haarkleuring en/of make-up. Hoe ik werk? Ik luister altijd naar jouw wensen en kijk samen met jou wat het beste past bij jouw karakter, gezicht en natuurlijke valling. Ik werk met uitsluitend natuurlijke producten. Want dit is beter voor jou, voor mij én onze aarde. Heb je specifieke wensen in verband met een allergie of gevoelige huid? Laat het mij dan zeker even weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.Make UpVisagie gaat niet alleen over een geweldig uiterlijk. Het gaat ook over het gevoel dat het jou zelf of jouw model oplevert: zelfvertrouwen en energie! Als visagiste zie ik snel welke look het beste past en hoe we nog meer uit jouw of zijn/haar prachtige eigenschappen kunnen halen. Neem voor vragen of boekingen gerust contact met mij op.

  

 

WorkshopsWil jij leren het beste uit jezelf te halen? Tijdens de workshops hairstyling en visagie leer je zelf prachtige looks te creëren voor overdag en/of 's avonds. Je wordt geïnspireerd door de laatste trends en je leert handige technieken van professionele make-up artists.


De workshops hairstyling en visagie is ideaal voor: een dagje uit met vriendinnen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verjaardagen, zussendagen, etc. 

Tip: combineer de workshop met een fotoshoot! Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.
Bruidsverzorging
Op de mooiste dag van je leven wil jij er natuurlijk stralend uitzien! Als visagiste en hairstylist heb ik veel ervaring met de verzorging van zowel bruiden, bruidsmeisjes als bruidegommen. Mijn doel is het beste in jouw naar boven te halen zodat jij de hele dag er op je mooist uitziet en zonder stress kan genieten.

Vooraf aan jullie bruiloft bekijken we tijdens een proefsessie welke hairstyling en make-up het beste past bij jouw kleding en accessoires, maar vooral ook jouw mooie en sterke gezichtskenmerken, de kleur en mogelijke gevoeligheid van je huid, ogen en natuurlijk jouw persoonlijkheid. Zo weet je zeker dat jij straalt op jullie bijzondere dag!


Neem gerust contact met mij op, ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Spray-Tan
Spray-Tan is dé ideale methode om snel een bruine teint te krijgen voor een feestje, bruiloft, fotoshoot of als je op vakantie gaat. Gewoon bij jou thuis. In 10 minuten een stralend bruine kleur, zonder dat je huid wordt bloot gesteld aan UV stralen.


Ik werk met het product van Vani-T. Zij maken gebruik van ’s werelds best kwalitatieve natuurlijke en organische ingrediënten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren.


Organiseer je eigen Spray-Tan Party!

Organiseer met je vrienden/vriendinnen een gezellige Spray-Tan party! Ideaal voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag, gala of gewoon een avondje gezelligheid. Ben je met minimaal 5 personen, dan is jouw behandeling als gastvrouw of gastheer gratis! 

Testimonials

 • Je hebt echt het mooiste in mij naar boven gehaald!
  Lucienne
 • Ik kon tijdens mijn bruiloft optimaal genieten, omdat ik wist dat mijn haar en make-up het plaatje compleet maakten
  Marieke
 • Geweldig mens met oog voor detail!
  Debora
 • Patty is creatief en geeft altijd een deskundig advies
  Tom